18/2/09

Γυαλί, Φως και Χρώμα

Το φως και το χρώμα επιδρούν στο χώρο μας και την ψυχοσύνθεσή μας. Χρησιμοποιώντας το γυαλί σαν υλικό διακόσμησης και τέχνης όπου μπορούμε να δημιουργήσουμε μοτίβα και παραστάσεις, αντιλαμβανόμαστε πώς επιδρά στο χώρο μέσα από το φως και το χρώμα δίνοντας θαυμάσια και ξεχωριστά αποτελέσματα.

Ουσιαστικά μετουσιώνει το χώρο με τρόπο κάθε φορά ξεχωριστό ακόμα και κατά τη διάρκεια μίας μόνο ημέρας!

Μελετώντας το χώρο και τη χρήση του προσφέρουμε έργα καλαίσθητα και ιδιαίτερα, με προσωπικότητα όπου ποιότητα μέσα από την τέχνη των βιτρώ και του fusing προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας.

Η 15ετής εμπειρία μας και η συνεργασία μας με αρχιτέκτονες και διακοσμητές εγγυάται την ποιότητα και την αισθητική αρμονία στο χώρο. Μία από τις επιδιώξεις μας, πέρα από την καλαισθησία, την ποιότητα, το δυναμισμό, είναι να γίνουν τα βιτρώ γνωστά και προσιτά τόσο σε επαγγελματίες όσο και ιδιώτες χωρίς να μειώσουμε τη διά χειρός μοναδικότητα.

Έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε, να δώσουμε χρώμα στο γυαλί, να το «ψήσουμε» σε θερμοκρασίες άνω των 800ο C και τέλος να εφαρμόσουμε τα βιτρώ σε παράθυρα, πόρτες, υπέρθυρα, οροφές, ηλιοροφές, ψευδοροφές, διαχωριστικά, τοίχους και σε κάθε είδους κατασκευές ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Στέλιος Πασαλούκος

Ατελιέ: Ανδ. Δημητρίου 10, Αγ. Βαρβάρα 123 51 (Κατόπιν ραντεβού)
Τηλ.: 210. 5614.322 – 697.2320.673
e-mail: st.passaloukos@gmail.com