Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Ενημέρωση | info

 Όλες οι αναρτήσεις που έγιναν μέσα στο Σεπτέμβρη του 2023, και θα συμπληρωθούν εν καιρώ σε πλήρη μορφή, είναι αναρτήσεις (posts) του Στέλιου στο facebook (στο προφίλ και στην σελίδα) όπου αντιγράφηκαν από αυτό για να μην χαθούν, λόγω της επικείμενης πλήρης διαγραφής τους αρχές του επόμενου μήνα. Εξαίρεση αποτελούν οι φωτογραφίες των αναρτήσεων Για τον Άγνωστο Πολίτη. και Fusing Glass και κάποιες άλλες λίγες φωτογραφίες σε άλλες αναρτήσεις, που τις ανέσυρα από το προσωπικό του αρχείο στον υπολογιστή του.



Αυτό το αναφέρω διότι ανέβασα στα blogs φωτογραφίες και σχόλια δημόσια που εκείνος είχε επιλέξει ήδη, έτσι ώστε, να είμαι πιο κοντά στο τι εκείνος θα επιθυμούσε να υπάρχουν στα περιεχόμενα των παρόντων ιστολογίων ΒΙΤΡΩ - ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΣΑΛΟΥΚΟΣ και Oblivion, όπου με δική μου παρότρυνση και φυσικά βοήθεια, είχε φτιάξει το μακρινό 2008. Καμιά Δημιουργία όμως δεν πάει χαμένη, αλλά, μας περιμένει, υπομονετικά, για να βρει ξανά τον δρόμο της στο Φως, από όποιο σημείο μπορεί να είναι είτε αυτό της εκκίνησης είτε αυτό του προορισμού.

Πολύ πιθανό να μην ανεβάσω κάποια άλλη δημιουργία του εκτός αν περιέχει στάδια εργασίας, ώστε να είναι πιο εμφανής η πορεία μιας καλλιτεχνικής δουλειάς του ή κάτι άλλο που δεν υπάρχει ήδη και είναι άξιο δημοσίευσης, όπως είναι πιο προσωπικές του φωτογραφίες. Και τις γάτες του φυσικά, που είχε κατά καιρούς στην ανάρτηση Γατοπαρέες .

Αυτά που σίγουρα θα δημοσιευτούν θα είναι οι επόμενες εκδόσεις βιβλίων του και κάποιο ίσως καλλιτεχνικό bazaar για την διατήρηση του έργου του στην επιφάνεια και όχι στην αφάνεια μιας αποθήκης, με σκοπό τα λεφτά που θα μαζευτούν να δοθούν σε κάποια δομή πχ υπέρ των ανήλικων παιδιών ή κατά των εξαρτήσεων.

Σας ευχαριστώ για το πέρασμα σας από εδώ.
Ο αδελφός του, Κώστας.

τελευταία ενημέρωση ανάρτησης
20-9-2023

Δεν υπάρχουν σχόλια: